ApeleazăProgramări
 

Pediatrie si Neonatologie

Dr Iacob Daniela

Conf. Dr. Iacob Daniela

Medic Primar Pediatrie şi Neonatologie, Competenţă în Ecografie transfontanelară
Dr Bortea Ioana

Dr. Borţea Ioana

Medic Primar Pediatrie şi Neonatologie, Competenţă în Ecografie transfontanelară şi abdominală
Dr. Constantinescu Maria

Dr. Constantinescu Maria

Medic Primar Pediatrie şi Neonatologie
Dr. Serb Cristina

Dr. Serb Cristina

Medic Specialist Pediatrie
Dr. Grajdeanu Marta Nicoleta

Dr. Grăjdeanu Marta Nicoleta

Medic Specialist Pediatrie
Dr. Docea Irina

Dr. Docea Irina

Medic Specialist Neonatologie
Dr. Ghiriș Mihai Florin

Dr. Ghiriș Mihai Florin

Medic Specialist Pediatrie
Dr. Ghiriș Mihai Florin

Dr. Ciulpan Adrian

Medic Specialist Pediatrie
Dr.Frusa Adina

Dr. Frusa Adina

Medic Specialist Pediatrie, Competenta în Ecografia Generală

Pediatria înseamnă îngrijirea medicală a bebelușilor, copiilor și adolescenților. La Neoped, copiii voștri primesc îngrijire preventivă, beneficiază de testări de rutină, dar și de servicii medicale dedicate afecțiunilor acute ori cronice.

Zi de zi, suntem aici pentru copiii din zona Timiș, dar și pentru toți cei cărora li s-a făcut deja abonament la centrul de pediatrie Neoped. Aici veți beneficia de controale de rutină, screeninguri dedicate fiecărei etape de dezvoltare a copiilor, vaccinări, teste pentru depistarea diverselor afecțiuni specifice copilăriei, dar și suport și consiliere pentru părinți astfel încât să beneficiați de o experiență plăcută a actului medical la cele mai înalte standarde de exigență.

Neonatologia este o subspecializare a pediatriei care înseamnă îngrijirea medicală a nou-născutului, cu precădere a celor bolnavi sau născuți prematur, care au nevoie de un anume tip de îngrijire, diferită de cea oferită unui copil născut la termen.

Este important de știut că, încă din primele clipe de viață, după nașterea bebelușului, acesta este preluat de către un medic neonatolog chiar în sala de naștere. Medicul îl va așeza pe o masă specială, sub lampă, pentru a-i asigura micuțului temperatura potrivită. De asemenea, neonatologul îi va curăța orificiile de mucusul conținut astfel încât nou-născutul să poată fi capabil să respire de unul singur, să plângă pentru a-și curăța căile respiratorii și să fie pregătit pentru a sta în brațele lui mami. Cineva a spus: „Nașterea este singurul moment în care tu ai plâns, iar mama ta a zâmbit fericită!

La Neoped, micuții voștri vor fi evaluați clinic și motric pentru a fi siguri că puteți începe cea mai frumoasă aventură: creșterea și dezvoltarea armonioasă a puiului abia venit pe lume.

Descoperă abonamentul Bebe Start!

Alege Abonamentul potrivit pentru copilul tău!