ApeleazăProgramări
 

Evenimente

CARAVANA EDUCAȚIEI

EVENIMENT ORGANIZAT DE : Montessori Mundi

LOCAȚIE : Caravana Educației

DATA: 28.02.2019

ORĂ:  18.00

Neoped – Centru de Pediatrie, participă în data de 28.02.2019, de la ora 18.00, la Caravana Educației. Evenimentul este organizat de către Montessori Mundi și are ca scop stabilirea unei viziuni generale asupra a ceea ce înseamnă învățământul în strânsă legătură cu nevoia copilului, la orice vârstă. Vor fi răspunsuri la întrebări de genul: la ce vârstă începem educația? Cum identific nevoile copilului meu? Care sunt nevoile emoționale și afective ale copilului preșcolar?

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile accesând butonul de mai jos:

KIDS FEST TIMIȘOARA

EVENIMENT ORGANIZAT DE : SC DentTourConcept SRL

LOCAȚIE : Iulius Mall Timișoara, în zona Intersport

DATA: 16.03.2019 – 17.03.2019

ORĂ:  10.00

Neoped – Centru de Pediatrie, participă în data de 16-17 martie la un eveniment organizat de către SC DentTourConcept SRL, ce are ca scop promovarea și prezentarea mai multor organizații (grădinițe, școli, clinici de pediatrie, cluburi educaționale) care au în centrul preocupărilor copilul, astfel încât comunitatea din Timișoara să poată alege ce este mai bun pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Astfel, în zilele de 16 și 17 martie, vă așteptăm la Iulius Mall Timișoara, în zona Intersport, începând cu ora 10.00, pentru a ne vizita stand-ul și a vă bucura împreună cu cei mici de surprizele pe care vi le pregătim.

ACADEMIA PĂRINȚILOR LIFELINE

Neoped – Centru de Pediatrie este partener al Academiei Părinților Lifeline, care este un proiect educațional și se adresează viitorilor părinți din România, interesați de sănătate, prevenție, medicina regenerativă, dar și de socializarea cu alți părinți și specialiști în medicină și terapii celulare.

În cadrul acestui event, Laura Jacan, psihoterapeut în cadrul Clinicii Neoped, prezintă aspecte psihologice importante din primele luni de viață ale bebelușului. De asemenea, vor fi prezentate informații despre sarcină și naștere, alăptare, îngrijirea nou-născutului acasă. Se organizează o tombolă, la care viitori părinți vor putea câștiga premii prețioase pentru ei și pentru bebe. La finalul acestei prezentări, se eliberează un certificat de puericultură care îl ajută pe tătic să beneficieze de trei săptămâni de concediu în prima lună de viață a bebelușului. În luna martie, acest eveniment se va organiza la o dată pe care o vom anunța curînd pe site.