ApeleazăProgramări
 

NeoJunior

Un pachet cu grijă pentru sănătatea puiului tău !

Alege pachetul NeoJunior, recomandat copiilor cu vârsta între 2 și 6 ani, conceput pentru a-i acoperi necesitățile medicale pe perioada grădiniței. Plătiți în avans doar 650 lei, în loc de 920 lei și veți beneficia de un pachet complex de consultații, pe care le puteți face copilului de-a lungul unui an calendaristic.

Pachetul conține:

4 CONSULTAȚII PEDIATRIE

3 CONSULTAȚII DE SPECIALITATE

(ORL, dermatologie, alergologie, neurologie)

1 ȘEDINȚĂ DE EDUCAȚIE PARENTALĂ

920 lei 650 lei

Intrarea în colectivitate presupune multe schimbări în plan fizic și psihologic, iar copilul dumneavoastră are nevoie de cea mai bună asistență medicală în această perioadă. De-a lungul unui an, contactul cu alți copii supune sistemul imunitar la incercare. În lupta lui cu alți viruși și microbi, diferiți de cei de acasă, sistemul imunitar al copilului răspunde prin diferite afecțiuni. Cel mai des întâlnite sunt: răceli, febră, secreții nazale, otite, amigdalite, bronșite, dermatite, diferite alergii.

Desprinderea de brațele mamei și acomodarea la alte reguli, presupune schimbări și în comportamentul copilului și există riscul de anxietate de separare. Pregătirea copilului pentru intrarea în grădiniță se face treptat și într-un mod specific. Psihologul nostru, prin ședința de educație parentală, vă poate oferi cele mai bune strategii emoționale în a vă ajuta copilul să se integreze rapid și frumos în colectivitate.

Cu doar 650 lei/an, vei putea beneficia, pentru copilul tău, de consultații profesioniste, oferite de medicii noștri. Fii părintele care alege să prevină ! Echipa Neoped îți este alături să faci asta !

Contactează-ne la tel: 0356.138171 sau 0746.092102 pentru a afla mai multe detalii sau vin-o la sediul clinicii Neoped, str.Hebe nr.13.