ApeleazăProgramări
 

Servicii medicale

Suntem aici pentru sănătatea copilului tău. Îngrijirea celui mic este o responsabilitate mare și, uneori, poate deveni copleșitoare. Noi suntem aici pentru a te ajuta să faci o alegere informată și care să răspundă nevoilor familiei tale.

Descoperă serviciile medicale pe care Centrul Medical Neoped ți le pune la dispoziție prin echipa de specialiști pregătiți să preia grija ta cea mai mare: sănătatea și starea de bine a copilului tău.

La Neoped, îți oferim servicii medicale de calitate în 6 specializări care deservesc siguranța micuțului tău: Pediatrie Generală, Neonatologie, Neurologie Pediatrică, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, Oftalmologie și ORL.

Astfel, știi că de îndată ce treci pragul centrului nostru, copilul tău este pe mâini bune și ai siguranța că va pleca de la noi cu o amintire frumoasă și fără teama de a reveni.

De asemenea, abonamentele pe care ți le punem la dispoziție te vor ajuta să ai un start bun în îngrijirea micuțului tău, dar nu îi neglijăm nici pe copiii mai mari, așa că poți alege cel mai potrivit pachet de sănătate pentru copilul tău.